Trouwringen

JUWELIER VAN ARENSBERGEN: DÉ TROUWRINGEN SPECIALIST VAN GENNEP & MALDEN

De mooiste dag van je leven. Je droomjurk, een prachtige locatie, een goede fotograaf, mooie bloemen en als het even kan schitterend weer. Voor de mooiste dag van je leven laat je (bijna) niets aan het toeval over. Dat weet Juwelier van Arensbergen ook en daarom hebben wij ons gespecialiseerd in trouwringen.

De trouwringen mogen in de voorbereidingen niet ontbreken. Samen met alle mooie herinneringen draag je je trouwringen de rest van je leven bij je als symbool van jullie liefde. Trouwringen zijn een hele speciale aankoop waarbij tijd, rust en een goed advies heel belangrijk zijn. Wij willen graag diegene zijn die jullie advies geven en helpen bij het vinden van de perfecte ringen.

Bestaat die perfecte trouwring? Jazeker, daar zijn wij van overtuigd. Het is natuurlijk wel zo dat de perfecte trouwring er voor iedereen anders uit ziet of aan andere eisen voldoet. Het team van Juwelier van Arensbergen vindt het adviseren bij de aanschaf van trouwringen één van de leukste facetten van ons vak.
Als jullie op zoek zijn naar een passende ring dan ontmoeten we jullie graag in één van onze winkels.

Kom langs in onze winkels of maak hieronder een afspraak.

VEELZIJDIG EN ALTIJD KUNNEN COMBINEREN

Een bicolour trouwring is erg populair. We hebben een uitgebreide keuze aan trouwringen in de combinatie van geel en witgoud. Veel bruidsparen vinden het erg fijn om de ringen zowel bij geelgoud als bij witgoud of zelfs bij zilver te kunnen dragen. De bicolour trouwring is dan een ideale ring. De ringen op deze afbeelding zijn gemaakt van 14 karaat geel en witgoud en beide delen zijn glanzend. De damesring is voorzien van 3 briljant geslepen diamanten.

NET EVEN ANDERS

Hou jij van een trouwring die net even anders is? Door onze uitgebreide collectie trouwringen hebben we meer dan alleen de bekende modellen. We vinden het leuk om ook de ringen die eruit springen te kunnen laten zien en het paar ringen op deze foto is daar zo’n voorbeeld van. De trouwringen die je hier ziet zijn gemaakt van 14 krt. Rood en witgoud. het witgoud is glanzend gemaakt en het verlaagde middendeel van roodgoud is gematteerd. De damesring heeft als eye-catcher een mooie diamant in het midden.

LUXE EN EENVOUD

Ben jij eigenlijk een prinses en is diamant aan jou goed besteed? We hebben een groot assortiment trouwringen waarbij de diamanten centraal staan. Bij deze ringen is de damesring een ring om als bruidsmeisje jaloers op te zijn.

Op deze foto zijn een paar trouwringen te zien dat gemaakt is van geelgoud en waarbij de damesring in de zijkant bezet is met diamant en dit geheel rondom!

ONVOORZIEN EN VERRASSEND

Doordat wij een mooie trouwring net zo belangrijk vinden als jullie en wij vaak op zoek zijn naar nieuwe modellen, vinden we ook die modellen die je niet vaak tegenkomt. Het paar trouwringen op deze foto is daar zo’n voorbeeld van. Deze ringen in de combinatie van wit en geelgoud vinden wij absoluut onvoorzien en verrassend.

STRAKKE RINGEN

Op zoek naar een mooie strakke trouwring? Ook in witgoud hebben wij een groot assortiment ringen zoals bijvoorbeeld dit paar. Hier ziet u een paar ringen gemaakt van 14krt. Witgoud. De trouwringen zijn in het midden lager en dit deel is glanzend. De zijkanten van de ringen zijn gematteerd waardoor er een strak contrast ontstaat. De damesring is ook nog eens voorzien van een mooie briljant geslepen diamant.

Er is erg goed met ons meegedacht en wij zijn heel erg blij met het resultaat.

Robbert-Jan en Maaike

Erg goede hulp, ook als je een bijzondere wensen hebt. Goed en snel geslaagd voor onze trouwringen

Christian

Wij zijn zeer goed geholpen met onze wensen voor onze trouwringen! Voor de vrouwenring hebben we onze ideeën besproken om de verlovingsring te gebruiken in een nieuwe ring voor het trouwen en Juwelier van Arensbergen heeft ons hierbij uitstekend begeleid naar wat er mogelijk was. Er wordt meegedacht en aan alle wensen voldaan!

Anoniem

één van de 7 uitblinkers

7/7 XXL trouwringencollectie

Maak een afspraakGouden trouwringen

Volgens velen het mooiste materiaal voor het gebruik van een trouwring, het goud. Over het algemeen zien we drie kleuren goud die toegepast worden in gouden trouwringen. Geelgoud, witgoud en rosegoud, deze laatste wordt ook vaak roodgoud genoemd. De verschillende kleuren zijn ook goed met elkaar te combineren en dan spreekt men over bicolour of tricolour trouwringen. Bij van Arensbergen hebben we in onze winkels in Gennep en Malden een grote collectie gouden trouwringen en vaak zijn hierbij ook verschillende mogelijkheden voor het bezetten met diamant.

Bij gouden trouwringen hebben we ook de mogelijkheid om een keuze te maken uit het gehalte. In Nederland is het gebruikelijk om 14 karaat te gebruiken, bij Juwelier van Arensbergen bieden we echter ook de mogelijkheid om 8 of 18 karaat goud te gebruiken voor jullie trouwringen.

Kom jij langs in onze winkel in Gennep of Malden voor de oriëntatie en aankoop van trouwringen? We zien je daar graag!

Zandstraat 48
6591 DD Gennep
T: 0485 511834
E gennep@vanarensbergen.nl
Bekijk route

Openingstijden Gennep
Maandag en Zondag: Gesloten
Dinsdag - Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 20:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00

 

Zandstraat 48
6591 DD Gennep
T: 0485 511834
E gennep@vanarensbergen.nl
Bekijk route

Openingstijden Gennep
Maandag en Zondag: Gesloten
Dinsdag - Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 20:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00

Winkelcentrum 42
6581 BW Malden
T: 024 7111046
E malden@vanarensbergen.nl
Bekijk route

Openingstijden Malden
Maandag en Zondag: Gesloten
Dinsdag - Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 20:00
Zaterdag: 09:30 – 17:00

 

 

Winkelcentrum 42
6581 BW Malden
T: 024 7111046
E malden@vanarensbergen.nl

Openingstijden Malden
Maandag en Zondag: Gesloten
Dinsdag - Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 20:00
Zaterdag: 09:30 – 17:00