Trouwringen

Ga terug   |   Home > Trouwringen

Juwelier van Arensbergen: dé trouwringen specialist van Gennep & Malden

Juwelierszaak in regio Nijmegen met de grootste collectie trouwringen

Het is zover je bent door de liefde van je leven ten huwelijk gevraagd. Nu kunnen de voorbereidingen beginnen de juiste locatie, een ervaren fotograaf, de jurk waar je altijd al van droomden en als het even kan dan zou mooi weer jullie dag helemaal compleet maken. Uiteraard laat je niets aan het toeval over en zoek je van te voren alles met zorg uit.

Zo ook de trouwringen, bij Juwelier van Arensbergen weten we hier alles van en hebben ons volledig gespecialiseerd in de alles wat mogelijk is op het gebied van trouwringen. We nemen alle tijd en begeleiden u graag bij het vinden van de perfecte trouwringen. Het is een speciaal moment wanneer je elkaar de ring aanschuift, vanaf dan is deze ring het symbool van liefde en een dag om nooit te vergeten.

Iedereen heeft een andere wens als het gaat om de perfecte trouwring. Hoe ziet deze er uit en aan en welke eisen moet de ring voldoen? Kiest u voor geel, wit of rosé goud? Of zoekt u juist iets binnen een bepaald budget, dan behoren ook zilveren trouwringen tot de mogelijkheid. Wij van Juwelier van Arensbergen adviseren u graag tijdens het maken van al deze keuzes. U bent altijd welkom in Gennep of Malden voor een vrijblijvend advies.

Aller Spanninga
Saint Maurice
Alliance
bicolour trouwring

VEELZIJDIG EN ALTIJD KUNNEN COMBINEREN

Een bicolour trouwring is erg populair. We hebben een uitgebreide keuze aan trouwringen in de combinatie van geel en witgoud. Veel bruidsparen vinden het erg fijn om de ringen zowel bij geelgoud als bij witgoud of zelfs bij zilver te kunnen dragen. De bicolour trouwring is dan een ideale ring. De ringen op deze afbeelding zijn gemaakt van 14 karaat geel en witgoud en beide delen zijn glanzend. De damesring is voorzien van 3 briljant geslepen diamanten.

Trouwringen rood en witgoud

NET EVEN ANDERS

Hou jij van een trouwring die net even anders is? Door onze uitgebreide collectie trouwringen hebben we meer dan alleen de bekende modellen. We vinden het leuk om ook de ringen die eruit springen te kunnen laten zien en het paar ringen op deze foto is daar zo’n voorbeeld van. De trouwringen die je hier ziet zijn gemaakt van 14 krt. Rood en witgoud. het witgoud is glanzend gemaakt en het verlaagde middendeel van roodgoud is gematteerd. De damesring heeft als eye-catcher een mooie diamant in het midden.

diamanten trouwring

LUXE EN EENVOUD

Ben jij eigenlijk een prinses en is diamant aan jou goed besteed? We hebben een groot assortiment trouwringen waarbij de diamanten centraal staan. Bij deze ringen is de damesring een ring om als bruidsmeisje jaloers op te zijn.

 

Op deze foto zijn een paar trouwringen te zien dat gemaakt is van geelgoud en waarbij de damesring in de zijkant bezet is met diamant en dit geheel rondom!

Bijzondere trouwring

ONVOORZIEN EN VERRASSEND

Doordat wij een mooie trouwring net zo belangrijk vinden als jullie en wij vaak op zoek zijn naar nieuwe modellen, vinden we ook die modellen die je niet vaak tegenkomt. Het paar trouwringen op deze foto is daar zo’n voorbeeld van. Deze ringen in de combinatie van wit en geelgoud vinden wij absoluut onvoorzien en verrassend.

Strakke trouwring

STRAKKE RINGEN

Op zoek naar een mooie strakke trouwring? Ook in witgoud hebben wij een groot assortiment ringen zoals bijvoorbeeld dit paar. Hier ziet u een paar ringen gemaakt van 14krt. Witgoud. De trouwringen zijn in het midden lager en dit deel is glanzend. De zijkanten van de ringen zijn gematteerd waardoor er een strak contrast ontstaat. De damesring is ook nog eens voorzien van een mooie briljant geslepen diamant.

Levertijd trouwringen

Het uitzoeken van de trouwringen wordt meestal als een van de laatste zaken voor de bruiloft geregeld en dat terwijl de ringen het enige is wat je de rest van je leven iedere dag bij je draagt. Een goede keuze maken voor een paar trouwringen is dus belangrijk. Wij adviseren daarom dan ook om 3 tot 4 maanden voor de bruiloft te beginnen met oriënteren. Als jullie uiteindelijk het perfecte paar trouwringen hebben gevonden duurt het ongeveer 3 weken voordat deze klaar zijn. De ringen zijn uniek en worden speciaal voor jullie gemaakt. Het is verstandig om de trouwringen 2 weken voor de bruiloft te komen afpassen zodat mocht het nodig zijn er nog tijd is om de trouwringen aan te passen. Op deze manier weten jullie zeker dat op de grote dag de ringen perfect zitten.

Materiaal trouwringen

De meeste trouwringen worden vervaardigd uit Goud. Het mooie van Goud is dat het verkrijgbaar is in verschillende kleuren er is namelijk niet alleen geelgoud maar ook wit of rosé goud. Ook worden deze kleuren met elkaar gecombineerd dan spreekt men van bicolour of tricolour.

Naast het traditionele goud wordt tegenwoordig ook veel gebruik gemaakt van Palladium. Palladdium is nog slijtvaster dan goud het behoort tot de Platina groep. Het mooie aan Palladium is dat het van nature een witte kleur heeft met een grijze ondertoon, dit materiaal hoeft om die reden ook niet na gerhodineerd te worden. Witgoud wordt vrijwel altijd voorzien van een Rhodium laag, deze harde laag geeft witgoud een mooie intense heldere kleur.

Er is erg goed met ons meegedacht en wij zijn heel erg blij met het resultaat.

Robbert-Jan en Maaike

Erg goede hulp, ook als je een bijzondere wensen hebt. Goed en snel geslaagd voor onze trouwringen

Christian

Wij zijn zeer goed geholpen met onze wensen voor onze trouwringen! Voor de vrouwenring hebben we onze ideeën besproken om de verlovingsring te gebruiken in een nieuwe ring voor het trouwen en Juwelier van Arensbergen heeft ons hierbij uitstekend begeleid naar wat er mogelijk was. Er wordt meegedacht en aan alle wensen voldaan!

Anoniem

één van de 7 uitblinkers

XXL collectie

Komt u uit Nijmegen, Cuijk, Groesbeek of Boxmeer u bent bij ons in Gennep of Malden op het juiste adres voor de grootste collectie trouwringen van de omgeving.

Wandel vrijblijvend binnen of maak een afspraak.

Maak een afspraak 

Zandstraat 48
6591 DD Gennep
T: 0485 511834
gennep@vanarensbergen.nl
Bekijk route

Openingstijden Gennep
Maandag en Zondag: Gesloten
Dinsdag - Donderdag: 09:30 – 17:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
 

 

Zandstraat 48
6591 DD Gennep
T: 0485 511834
E gennep@vanarensbergen.nl
Bekijk route

Openingstijden Gennep
Maandag en Zondag: Gesloten
Dinsdag - Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

 

 

 

Winkelcentrum 42
6581 BW Malden
T: 024 7111046
E malden@vanarensbergen.nl
Bekijk route

Openingstijden Malden
Maandag en Zondag: Gesloten
Dinsdag - Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

 

 

 

 

 

 

 

 

Winkelcentrum 42
6581 BW Malden
T: 024 7111046
E malden@vanarensbergen.nl

Openingstijden Malden
Maandag en Zondag: Gesloten
Dinsdag - Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00