Goudsmid

Ga terug   |   Home > Goudsmid

Goudsmid

Ontwerp en reparatie van sieraden in eigen atelier

Zowel in Gennep als Malden hebben wij een uitgebreid atelier, we repareren hier niet alleen maar we maken ook nieuwe sieraden. Ook is het mogelijk om met oude sieraden een nieuw eigentijds ontwerp te maken. Het is prettig dat u dan rechtstreeks met onze goudsmeden contact heeft over de beste mogelijkheden.

Wij zijn er trots op dat al veel klanten ons dit vertrouwen hebben gegeven, het gaat tenslotte toch om persoonlijke sieraden en deze moeten in goede handen zijn. Ook hebben wij een extern atelier waar wij al jaren mee samen werken hierdoor is het voor ons ook mogelijk om complexere reparaties of bijzonder zetwerk uit te voeren.

Trouwring reparatie

Trouwring reparatie

Uw trouwring is een sieraad met een grote emotionele waarde. De ring staat symbool voor het liefde dat u deelt met een ander. Het is daarom belangrijk dat deze met zorg gerepareerd of vermaakt wordt. Het is voor onze goudsmid geen enkel probleem om samen met u een ontwerp te maken dat aan uw wensen voldoet. Na enkele jaren is uw trouwring aan onderhoud toe omdat deze niet meer goed past, beschadigd is, of u bijvoorbeeld een diamant er aan wil toevoegen. Met wat liefde en aandacht glanst uw ring weer net zo prachtig als op uw trouwdag. Voor onderhoud aan trouwringen bieden we u graag de volgende diensten aan:

– Trouwring polijsten
– Trouwring op maat maken
– Diamant bijzetten
– Trouwring voorzien van rhodium laag
– Trouwring vermaken naar ander model
– Van twee trouwringen één maken
– Trouwringen voorzien van (laser) gravure

Horloge reparatie

Naast ons ruime assortiment horloges voeren wij bij Juwelier van Arensbergen veel horloge reparaties uit in ons eigen atelier. Zo staan wij bekend om onze snelle batterij service, maar ook voor het vervangen van een glas of horlogeband bent u bij ons aan het juiste adres. Naast eenvoudige reparaties kunt u bij ons ook terecht voor gecompliceerde reparaties, hiervoor werken wij samen met verschillende externe uurwerkmakers die ook kennis hebben van de exclusievere uurwerken zoals Omega, Breitling of Rado. U bent altijd welkom om vrijblijvend een prijsindicatie op te vragen voor onze horlogediensten:

– Batterij vervangen Uurwerk horloge schoonmaken
– Uurwerk controleren
– Glas vervangen  
– Horlogeband vervangen, inkorten of vergroten
– Horlogewijzer richten of vastzetten
– Waterdicht af testen van een horloge
– Horloge uurwerk reinigen
– Horloge band polijsten
– Overige horlogereparaties

Wij zijn het servicepunt voor veel luxe Zwitserse merken. Bij ons kunt u terecht voor de reparatie aan o.a. uw Omega, Logines, Rolex of Breitling.

Horloge reparatie
Ring reparatie

Ring reparatie

Er zijn veel verschillende type ringen in veel soorten materialen. Wij hebben de ambacht en kennis in huis om iedere ring reparatie uit te voeren. Vaak heeft een ring een bijzondere emotionele waarde en is er dan ook veel aan gelegen om deze in de originele staat te houden. Heeft u een ring die te klein of gebroken is? Of heeft u het idee dat uw diamant niet goed vast meer zit? Voor al deze vragen kunt u terecht bij een van onze goudsmeden, zij zullen u adviseren over de mogelijkheden en een prijsindicatie van de reparatie geven. Wij bieden o.a. de volgende diensten aan:

– Ring groter of kleiner maken
– Ring polijsten
– Ring zetting controleren en opdikken
– Ring dikker maken
– Met meerdere ringen een nieuw ontwerp maken
– Ring solderen
– Ring repareren
– Ring (laser) graveren
– Harslag in ring maken
– Ring voorzien van vinger afdruk
– Ring matteren
– Ring rhodineren
– Diamant toevoegen aan ring
– Ring omsmelten
– Reuma-ring maken

Armband reparatie

Een armband die u dagelijks draagt is aan slijtage onderhevig en is dus na verloop van tijd toe aan onderhoud of reparatie. Onze ervaren medewerkers kunnen u laten zien waar er aanpassingen nodig zijn. Ook is het mogelijk dat een armband na verloop van tijd ingekort moet worden. Heeft u vragen over uw armband kom gerust langs en bespreek met onze goudsmeden de mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor de volgende reparaties:

– Armband schakels controleren en opdikken
– Sluiting vervangen
– Armband solderen
– Nieuw eind oog aan armband zetten
– Armband voorzien van veiligheidsketting
– Armband veiligheidsachtje

Is uw armband mat geworden of is deze in de loop der jaren achteruit gegaan, dan kunt u ook bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

– Armband polijsten
– Armband matteren
– Armband rhodineren
– Armband graveren
– Armband omsmelten

Armband reparatie
Collier reparatie

Reparaties aan colliers en kettingen

Het gebeurt vaker dat in de loop van de jaren een collier/ketting te lang of te kort is geworden of dat de sluiting versleten is. Kom dan langs bij een van onze goudsmeden voor het juiste advies. Ook kan het zijn dat uw collier/ketting toe is aan onderhoud omdat deze dof of verkleurd is, wij bieden de mogelijkheid om uw sieraad te polijsten of rhodineren. In ons atelier bieden wij de volgen diensten aan voor uw collier of ketting:

– Verlengkettinkje aanzetten
– Collier voorzien van nieuwe eind ogen
– Collier sluiting vervangen
– Collier verlengen of inkorten
– Collier waar nodig opdikken
– Collier rhodineren
– Collier solderen
– Collier polijsten

Hanger reparatie

Vaak hangt er aan uw collier een hanger of bedel. En aangezien deze vaak dag en nacht gedragen wordt is het verstandig na enige tijd het hanger oog te controleren, want u moet er niet aan denken om zo’n dierbare herinnering ongemerkt te verliezen. Gelukkig kunnen onze goudsmeden hier iets aan doen. Om ervoor te zorgen dat u met uw sieraad snel weer goed voor de dag kunt komen, repareren zij uw hanger door één of meerdere van onderstaande reparaties uit te voeren:

– Nieuw hangeroog
– Nieuwe diamant of zirconia zetten
– Hanger zetting controleren
– Nieuwe diamant bijzetten
– Hanger rhodineren
– Hanger aan collier vast maken
– Hanger solderen

Hanger reparatie
Parel reparatie

Parels

Er zijn oneindig veel parel varianten, heeft u een zoet of een zoutwater parel? Of heeft u een parelsnoer in een bijzondere kleur? Ieder snoer verlangt onderhoud om deze in de best mogelijke conditie te houden. Wij bij Juwelier van Arensbergen beschikken veel kennis over parels en zijn dan ook in staat om vrijwel iedere reparatie uit te voeren. Dus moet uw parelsnoer opnieuw geknoopt of geregen worden? Kom dan gerust langs en vraag advies aan één van onze medewerkers.

Wij voeren de volgende reparaties uit:

– Parels inkorten
– Parels rijgen
– Parels knopen
– Parels inlakken

 

Zandstraat 48
6591 DD Gennep
T: 0485 511834
gennep@vanarensbergen.nl
Bekijk route

Openingstijden Gennep
Maandag en Zondag: Gesloten
Dinsdag - Donderdag: 09:30 – 17:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
 

 

Zandstraat 48
6591 DD Gennep
T: 0485 511834
E gennep@vanarensbergen.nl
Bekijk route

Openingstijden Gennep
Maandag en Zondag: Gesloten
Dinsdag - Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

 

 

 

Winkelcentrum 42
6581 BW Malden
T: 024 7111046
E malden@vanarensbergen.nl
Bekijk route

Openingstijden Malden
Maandag en Zondag: Gesloten
Dinsdag - Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

 

 

 

 

 

 

 

 

Winkelcentrum 42
6581 BW Malden
T: 024 7111046
E malden@vanarensbergen.nl

Openingstijden Malden
Maandag en Zondag: Gesloten
Dinsdag - Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00